Estar

en el punt de contacte

vol dir

VISIÓ DE
CONJUNT

CRÍTICA
POSICIONADA

MOVIMENT

I DIÀLEG

La Tangent és una plataforma cultural i periodística participativa que neix de la inquietud de crear un mitjà de veus joves amb ganes d’expressar-se.

Entenent la cultura com un espai de construcció col·lectiva, apostem per un model en constant moviment i diàleg. Per això intentem crear un contingut divers, amb mirades i perspectives noves, que s’allunyi de formats més tradicionals que puguin resultar rígids o elitistes.

En contraposició al model de publicació compulsiva, a La Tangent apostem per la creació de contingut periodístic reflexiu i crític, com una eina per a la transformació social.

Ens organitzem de manera assembleària. La Tangent la formen les persones que volen participar d’aquest projecte en qualsevol dels seus àmbits de treball. Volem ser un mitjà obert i col·laboratiu, creat entre totes les seves membres i on tothom pugui expressar la seva veu. Si creus que t’agradaria participar-hi, no dubtis en contactar amb nosaltres!

PARLEM CLAR

Som un mitjà feminista, antifeixista i anticapitalista.

Donem suport a les companyes d’identitats de gènere i sexualitats dissidents, així com a les migrades i racialitzades. En conseqüència, i sent coherents amb la voluntat transformadora del projecte, no publicarem cap contingut que contradigui aquestes idees.

Alhora, entenem la formació com un procés constant i volem que La Tangent en pugui ser un reflex.  Creiem que el criteri del que està ben o mal escrit va sempre lligat a uns valors classistes, per això entenem l’escriptura com un aprenentatge col·lectiu i des d’una posició horitzontal. Per tant, si tens alguna proposta o suggerència, estarem disposades a treballar-la i a rectificar.